• Direct contact 0644147135
  • Nieuwe fronten nodig? Keuze uit 300+ effen kleuren & 100+ structuren!
  • Vraag vrijblijvende offerte aan
  • Direct contact 0644147135
  • Nieuwe fronten nodig? Keuze uit 300+ effen kleuren & 100+ structuren!
  • Vraag vrijblijvende offerte aan

VINTERKALL

€ 1.149,00
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Productinformatie

Gratis 5 jaar garantie. Lees meer over de voorwaarden op onze website.

De luchtreiniger maakt gebruik van een unieke technologie om de lucht in de koelkast te zuiveren van ongewenste geurtjes. Door de continue afgifte van natuurlijke ionen ontstaat er een steriele en gezonde omgeving. Je hoeft het filter niet te vervangen.

Een ingebouwde ventilator verspreidt de lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur, zodat je de hele ruimte kan gebruiken en alle soorten levensmiddelen op elke gewenste plaats kan opbergen.

Twee radarsensoren detecteren automatisch een verandering van temperatuur als je nieuw voedsel in de koelkast zet. Ook passen ze de interne temperatuur automatisch aan om temperatuurschommelingen te voorkomen.

Je kan de temperatuur en vochtigheid in de vrieslades wijzigen om het perfecte klimaat voor de inhoud van de lade te creëren.

Verplaatsbare planken van gehard glas om je opberger op maat te maken; pas hem aan aan je behoefte en stel een flexibele opberger samen.

Door de snelkoelfunctie kan je snel verse levensmiddelen of dranken koelen, bv. als je veel boodschappen hebt gedaan.

Met de snelvriesfunctie kan je snel de temperatuur verlagen om het voedsel vers te houden en de voedingswaarde te behouden, ook bij grote hoeveelheden.

De vriezer hoeft nooit te worden ontdooid en je hoeft nooit ijs weg te schrapen omdat de ontdooifunctie de luchtvochtigheid automatisch regelt en kristal- en ijsvorming op het voedsel en in de vriezer tegengaat.

Geïntegreerde led-verlichting verlicht elk hoekje. De lichtbron is onderhoudsvrij, gaat de hele levensduur van de koelkast mee en zorgt dat je makkelijk kan zien wat je nog allemaal aan eten en drinken in huis hebt.

Het aanraakscherm aan de buitenkant geeft duidelijk de instellingen van de koelkast/vriezer aan, zoals belangrijke functies, temperatuur en alarm.

Is voorzien van een deuralarm dat afgaat als de deur niet goed dicht is.

Designer

IKEA of Sweden