• Direct contact 0644147135
  • Nieuwe fronten nodig? Keuze uit 300+ effen kleuren & 100+ structuren!
  • Vraag vrijblijvende offerte aan
  • Direct contact 0644147135
  • Nieuwe fronten nodig? Keuze uit 300+ effen kleuren & 100+ structuren!
  • Vraag vrijblijvende offerte aan

ISANDE

€ 749,00
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Productinformatie

Gratis 5 jaar garantie. Lees meer over de voorwaarden op onze website.

Verplaatsbare planken van gehard glas om je opberger op maat te maken; pas hem aan aan je behoefte en stel een flexibele opberger samen.

Een ingebouwde ventilator verspreidt de lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur, zodat je de hele ruimte kan gebruiken en alle soorten levensmiddelen op elke gewenste plaats kan opbergen.

Door de snelkoelfunctie kan je snel verse levensmiddelen of dranken koelen, bv. als je veel boodschappen hebt gedaan.

Je hoeft nooit meer te ontdooien of ijs te schrapen, want de no frost-functie regelt automatisch de vochtigheidsgraad om vorst- en ijsvorming op levensmiddelen of in het vriesgedeelte van het apparaat te voorkomen.

Met de snelvriesfunctie kan je snel de temperatuur verlagen om het voedsel vers te houden en de voedingswaarde te behouden, ook bij grote hoeveelheden.

Als de ingestelde tijd voor het koelen van flessen is verstreken, klinkt er een geluidssignaal. Handig voor het koelen van glazen flessen in de vriezer of het laten afkoelen van voedsel.

In de vakantiestand kan je de lege koelkast gesloten houden terwijl je weg bent, zonder dat er een vieze geur ontstaat. je koelkast werkt op de meest energiezuinige manier, terwijl de vriezer als vanouds functioneert.

Een alarm knippert en gaat af als de koelkastdeur langer dan 5 minuten open blijft staan.

Het temperatuuralarm waarschuwt je wanneer er iets mis is met de vriezer of wanneer de temperatuur plotseling oploopt.

Geïntegreerde led-verlichting verlicht elk hoekje. De lichtbron is onderhoudsvrij, gaat de hele levensduur van de koelkast mee en zorgt dat je makkelijk kan zien wat je nog allemaal aan eten en drinken in huis hebt.

Het elektronische display geeft duidelijk de instellingen, belangrijke functies, temperatuur en het alarm weer.

Volledig geïntegreerde koelkast/vriezer, met hetzelfde type deur als andere delen van de keuken.

Door het schuifdeursysteem is de installatie sneller en eenvoudiger, omdat je niet hoeft te meten. Door de mallen wordt installeren een fluitje van een cent.